Undervisning

Berit Meland har studert klassisk sang og opera med Elisabeth Norberg-Schulz i Roma, så et år ved Stockholm Operastudio, og Berit sin lærer i dag er den meget anerkjente Dale Fundling.

Berit Meland har også en 3-årig utdannelse i sang og sangundervisning ved Complete Vocal Institute i København, under veiledning av Cathrine Sadolin. Berit har diploma som autorisert underviser i Komplett Sangteknikk.

Berit tar 2018-2021 en Bachelor i Musikkvitenskap ved Universitet i Oslo.

Velkommen til sangundervisning sesongen 2020-2021 
Til både nye og gamle sangelever. All individuell sangundervisning er min hjemmeadresse: Lauvåsvn 33, 3475 Sætre. Jeg underviser gjerne grupper eller kor etter nærmere avtale.

undervisning

Min bakgrunn er innenfor flere stilarter. Min klassiske bakgrunn og undervisning har jeg fra Stockholm Operastudio og mine lærere i klassisk sang: Elizabeth Norberg-Schultz og min lærer idag er den meget anerkjente Dale Fundling som underviser i italiensk bel canto teknikk.

Innenfor andre stilarter har jeg stor glede og nytte av min utdannelse i Komplett Sangteknikk som er utviklet av Cathrine Sadolin. Hun er sanger, pedagog og stemmeforsker og har bygget opp den anerkjente, og nå verdensomspennende, skolen Complete Vocal Institute. Denne sangteknikken benyttes nå verden over innen alle stilarter, også tale. Komplett sangteknikk er et grunnleggende system for stemmebruk, med en grunnleggende filosofi om at det er mulig å lage alle lyder på en sunn måte, og at alle kan lære å synge. Vi ble født med evnen.

I mine undervisningstimer velger du selv hva du vil synge. Jeg arbeider konkret med deg og din stemme som utgangspunkt, slik at du har muligheten til å oppnå resultater, og til å fritt utforske din stemme. Jeg deler med deg av min kunnskap om sangteknikk, og av min egen erfaring og opplevelse som sanger, men lar deg selv gjøre jobben.

Du vet selv hva du vil! Din lyst, innsats og vilje avgjør hvor du vil med din sang!

Sammen finner vi veien! Vil du synge?

Så er du hjertelig velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s