Undervisning

Berit Meland har studert klassisk sang og opera med Elisabeth Norberg-Schulz i Roma, så et år ved Stockholm Operastudio, og nå er Dale Fundling Berit sin faste sanglærer.

 

Berit Meland har også en utdannelse i sang og sangpedagogikk ved Complete Vocal Institute i København, 3-årig utdanning under veiledning av Cathrine Sadolin. Berit har diploma som autorisert underviser i Komplett Sangteknikk.

Velkommen til sangundervisning sesongen 2017 
For både nye og gamle sangelever. Dette året gir jeg individuell sangundervisning på min hjemmeadresse: Lauvåsvn 33, 3475 Sætre. Jeg underviser gjerne grupper eller kor etter nærmere avtale.

undervisning

Komplett Sangteknikk er utviklet av Cathrine Sadolin som er sanger, pedagog og stemmeforsker. Denne sangteknikken benyttes nå verden over innen alle stilarter, også tale. Komplett sangteknikk er et grunnleggende system for stemmebruk, med en grunnleggende filosofi om at det er mulig å lage alle lyder på en sunn måte, og at alle kan lære å synge. Vi ble født med evnen.

I mine undervisningstimer velger du selv hva du vil synge. Komplett sangteknikk er konkret, slik at du har muligheten til å raskt oppnå resultater, og til å fritt utforske din stemme. Jeg deler med deg av min kunnskap om sangteknikk, og av min egen erfaring og opplevelse som sanger, men lar deg selv gjøre jobben. Du vet selv hva du vil ! Sammen finner vi veien.

Din lyst, innsats og vilje avgjør hvor du vil med din sang!
Vil du synge?

Hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s