Stemmeworkshop i grupper

NYTT KURS:

SANG og YOGA  i  4 Gledesfylte timer Lørdag 17.oktober 2020  kl 10-14

kr.800,- Maks 10 plasser. Sted: Yogahuset Askestadvn 1, 3440 Røyken. Påmelding: yogahuset.no 

Å bruke stemmen i sang sammen med andre er godt, sunt og frigjørende. Å gjøre yoga skaper balanse på flere plan og gjør kroppen klar til å yte sitt beste.

I en 4 timers workshop kombinerer vi yoga og sang. Kropp og stemme henger sammen. Du lærer enkle yogaøvelser som klargjør kroppen til å synge. Du lærer sang- og stemmeteknikker som viser deg hvordan du kan bruke din stemme på en god og uanstrengt måte. Målet er at stemmebåndene får frihet til å gjøre sitt arbeid og at energi, varme og overskudd hentes fra kroppen.

Vi ser for oss 4 gledesfylte timer med bevegelse, sang, pust og avspenning. Du trenger ingen forkunnskaper, verken i yoga eller sang. Yogaøvelsene tilpasses deltakerne og sang og stemmeteknikk gjøres gjennom lek og enkle øvelser.

Alle kan synge, eller alle kan lære det!  Alle har sin egen unike stemme! Å synge sammen kan gi store opplevelser av glede!

Hva skal du forberede, ta med:

Deg selv og stemmen din. En sang, et vers, en strofe til å dele i felleskap, hvis du har lyst. Matpakke. Du får te og snacks. Klær du kan bevege deg i.

Lærere på kurset:

Berit Meland, sanger og sangpedagog

Ellen Midtsæter, yogalærer. Ellen er innehaver av Yogahuset og underviser yoga på full tid. Hun er også utdannet naturterapeut og jobber deltid som akupunktør. Mer om Ellen finner du på:  https://yogahuset.no/yogahuset/laerer

Rommet er klart og Smittevern blir ivaretatt :

 

Andre Stemme-Workshops:

  • Vil du synge? (Alle kan!)
  • Masterclass (Full pakke)
  • Møtes igjen (Flere samlinger)
  • Sangteknikk i kor
  • Stemme & kropp

Jeg arrangerer stemme-workshops etter nærmere avtale for alle som har lyst. Privatpersoner, bedrifter, foreninger, kor, teater, skole….. Her jobber vi sammen i samlet gruppe hele tiden. Vi synger sammen – og vi synger alene. Vi gjennomgår: Sangteknikk og det musiske uttrykk. Lyder og klanger. Pust og tilstedeværelse. Alle har sin unike stemme. Stemmen som kilde til glede og livskraft.

Stemme- Workshop kan arrangeres og skreddersys etter ønske! Følg med under Hva skjer for planlagte Stemme-Workshop. Har du et lokale og har samlet en gruppe? Ta kontakt! Jeg kommer!

 

Sang & Opplevelse

Konsert eller musikalsk innslag! Ute eller inne. Jeg setter sammen «din» unike konsert!
Ta kontakt: Jeg kommer. Konsert. Workshop. Alt er mulig!

  • Sang i gave
  • Sang på jobb
  • Sang i kor
  • Sang på skolen
  • Sang i helse

Dele glede, kraft og opplevelse!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s